Pre-loader
Scheidsrechtervereniging Winterswijk e.o.

Voor de clubs

Als Scheidsrechtersvereniging Winterswijk en Omstreken willen wij de voetbalverenigingen in onze regio graag ondersteunen op het gebied van arbitrage. Dat kan door het organiseren van een scheidsrechterscursus, het organiseren van een lezing of we kunnen regelen dat er een scheidsrechter van de SWO bij een oefenwedstrijd van een van uw selectieteams komt fluiten. Meer info hierover vindt u hieronder.


Scheidsrechter nodig voor een oefenwedstrijd?

Naast dat verenigingen scheidsrechters nodig hebben voor oefenwedstrijden, zijn scheidsrechters vaak ook enorm blij met het fluiten van oefenwedstrijden. Zo kan men ook lekker in het ritme komen, om weer fris en scherp aan de nieuwe (beker)competitie te beginnen.

De Scheidsrechtersvereniging Winterswijk eo. wil graag een verlengstuk zijn om vereniging en scheidsrechter in contact te brengen. Heeft u een oefenwedstrijd van uw selectieteam waar een scheidsrechter voor geregeld moet worden? Kijk dan eens op onze pagina ‘scheidsrechters aanvragen


Clubpresentatie voor het opfrissen van de regels nodig?

De Scheidsrechtersvereniging Winterswijk en Omstreken (SWO) vindt het erg belangrijk dat scheidsrechters de juiste spelregelkennis hebben. Daarom beschikken wij bij de SWO over een zelf gemaakte presentatie die wij bij de voetbalvereniging kunnen geven.  Aan de hand van de presentatie, waarin gebruik wordt gemaakt van wedstrijdbeelden, kan de club de kennis van de clubscheidsrechters up to date houden. Deze presentatie avond verzorgen wij kosteloos! 

Heeft u interesse naar een presentatieavond of wilt u graag weten welke mogelijkheden er zijn? 

Neem contact op met werving@swowinterswijk.nl


Heeft u leden die een scheidsrechterscursus willen volgen?

Vanuit de SWO hebben wij de mogelijkheid om scheidsrechterscursussen te organiseren. Deze cursussen worden dan gegeven door de KNVB op een centrale plek in de regio. Meer info over deze cursussen kunt u vinden op onze pagina: ‘opleidingen’