Pre-loader
Scheidsrechtervereniging Winterswijk e.o.

Over de SWO:


De Scheidsrechtersvereniging Winterswijk en Omstreken (de SWO) is een actieve vereniging voor voetbalscheidsrechters uit de omgeving van Winterswijk. De SWO verzorgt op een prachtige accommodatie van ASV Eibergen trainingen en activiteiten voor haar leden.

Daarnaast ondersteunen wij als SWO onze donateurverenigingen op het gebied van de arbitrage. Denk hierbij aan het invullen van oefenwedstrijden en toernooien met eigen scheidsrechters van de SWO. Ook bestaat de mogelijkheid om een spelregelavond te organiseren ism met de SWO. Meer info.


Conditietraining:  

Onder leiding van onze gediplomeerde conditietrainer Roy Meulenkamp wordt er elke donderdagavond vanaf 19:45 uur getraind. De nadruk ligt dan vooral op de fysieke kwaliteiten die cruciaal zijn voor een scheidsrechter. Denk hierbij aan sprinten, keren, remmen en aanzetten, maar ook duurconditie komt aan bod.

Lijkt het je een keer leuk om mee te trainen? Kom vrijblijvend een keer mee trainen. 

De trainingslocatie:

ASV Eibergen beschikt over een prachtige locatie aan de Rietmolenseweg 6a te Eibergen. De scheidsrechtersvereniging Winterswijk eo. mag hier gebruik van maken voor haar trainingen en andere activiteiten. Het gebouw beschikt over meerdere kleedkamers en kantine waar plek is voor +/- 35 personen. De meeste activiteiten worden hier gehouden, tenzij anders vermeldt in de agenda.   

ASV Eibergen   
Rietmolenseweg 6a 
7151MD Eibergen 


Spelregelcompetitie

Naast onze online spelregelcompetitie (link) wordt er ook een spelregelcompetitie bij de SWO onderling gehouden. Deze competitie vind altijd plaats op de eerste donderdag van de maand na afloop van de training (21.00 uur). Aan het eind van het seizoen krijgt de persoon met de hoogste score een eigen bokaal.


COVS

Wat doet de COVS voor haar leden?

 De COVS behartigt de belangen van de scheidsrechter. De COVS werkt nauw samen met de KNVB en haar districten, ze bespreken dan ook met de KNVB en de districten alle zaken die betrekking hebben op het functioneren van de scheidsrechter. De COVS voorziet trainers van de juiste diploma’s die zo op scheidsrechters gerichte conditietrainingen kunnen verzorgen.

De COVS heeft een juridisch adviseur, die indien nodig adviezen verstrekt en bijstand verleent. Ook organiseert de COVS spelregelwedstrijden voor haar scheidsrechters en jeugdige voetballers van voetbalverenigingen. Zij organiseren eigen voetbaltoernooien, zowel op het veld als in de zaal.

In Nederland zijn 60 aangesloten scheidsrechtersverenigingen die per district georganiseerd zijn.
Mocht u vragen hebben meldt u bij de secretaris van de vereniging in uw eigen woonomgeving.