Pre-loader
Scheidsrechtervereniging Winterswijk e.o.

Scheidsrechters aanvragen:

Naast dat verenigingen scheidsrechters nodig hebben voor oefenwedstrijden, zijn scheidsrechters vaak ook enorm blij met het fluiten van oefenwedstrijden. Zo kan men ook lekker in het ritme komen, om weer fris en scherp aan de nieuwe (beker)competitie te beginnen.

De Scheidsrechtersvereniging Winterswijk eo. wil graag een verlengstuk zijn om vereniging en scheidsrechter in contact te brengen. Heeft u een oefenwedstrijd van uw selectieteam of een toernooi waar een scheidsrechter voor geregeld moet worden? Vul onder aan deze pagina het formulier in met de in te vullen gegevens. Dan zullen wij als SWO uw aanvraag -indien het mogelijk blijkt uw aanvraag in te vullen- zo snel als mogelijk behandelen. Wij zullen altijd een scheidsrechter aanstellen die actief is bij onze vereniging.

Vergoeding

De vergoeding voor het aanvragen van een scheidsrechter is €25. Hiervan gaat €20 naar de scheidsrechter, de overige 5 euro gaat naar de SWO. Hiermee kunnen wij als SWO diverse activiteiten organiseren, zoals o.a. de SWO-arbitrageavond. De kosten worden per kwartaal verrekend, wanneer er meerdere wedstrijden per club worden aangevraagd kunnen wij deze in één keer verrekenen. De scheidsrechter zal via onze penningmeester worden betaald.

  • Bovenstaande geldt alleen voor oefenwedstrijden of bij hoge uitzondering voor competitiewedstrijden, dit omdat wij ook te maken hebben met de beschikbaarheid van onze scheidsrechters.
  • De regeling geldt alleen voor de voetbalverenigingen die zijn aangesloten bij de Scheidsrechtersvereniging Winterswijk eo.

Ben je als scheidsrechter in de mogelijkheid om één of meerdere wedstrijden uit het schema te fluiten? Stuur een mail naar werving@swowinterswijk.nl of stuur een persoonlijk bericht naar Wessel of Bryan.

DatumTijdWedstrijdOfficial
12 augustus15.00FC Winterswijk zat 2 - Sp Rekken 1Ruben Hilhorst
13 augustus14.00MEC 1 - Diepenheim 1Aldert Ottens
17 augustus19.30FC Winterswijk zon 2 - MEC 1n.n.b.
19 augustus15.00FC Winterswijk zat 2 - SVV'91 1 Jan Floors
20 augustus14.00FC Winterswijk zon 1 - SDOUC 1n.n.b.
24 augustus20.00MEC 1 - FC Trias 2Joop Spexgoor
31 augustus20.00FC Winterswijk zon 1 - Rigtersbleek 1Raymond Nienhuis
12 september20.00FC Winterswijk zon 1 - Grol 1n.n.b.

Aanvraag-formulier voor scheidsrechters:

Naam*
Vereniging*
Emailadres*
Wedstrijd:
Datum wedstrijd:
Aanvangstijd wedstrijd:*