Pre-loader
Scheidsrechtervereniging Winterswijk e.o.

Zomertrainingen bij de SWO! Kom jij ook?!

Nadat wij lange tijd niet getraind hebben bij de SWO, hebben wij dit op donderdag 14 mei jl. weer kunnen oppakken. Om fit te blijven voor het seizoen 2020/2021 is er besloten dat er ook in de zomer door getraind wordt op de donderdagavond, aanvang: 19.45 uur. Het gebouw (kantine & kleedkamers) blijven tot nader order gesloten, er zal dus thuis gedoucht moeten worden.

Het is mogelijk dat er tijdens de zomer extreme hittes voorkomen, wanneer dit het geval is zal de training op die dag worden aangepast of komen te vervallen. Wanneer dit het geval is communiceren wij dit in onze whatsapp-groep en op de website.

Wil jij nou ook meetrainen bij de SWO? Wij trainen, in principe, elke donderdagavond bij ASV Eibergen, Rietmolenseweg 6a, 
7151MD Eibergen. Aanvang: 19.45 uur! Indien jij interesse hebt om mee te trainen bij de SWO; dan horen wij dit graag, zodat wij jou op de hoogte kunnen houden van informatie over de trainingen. Stuur je gegevens naar werving@swowinterswijk.nl of stuur ons een bericht via facebook.

Deel dit bericht