Pre-loader
Scheidsrechtervereniging Winterswijk e.o.

Drie (nieuwe) leden stellen zich voor:

De afgelopen weken hebben wij een drietal nieuwe leden mogen verwelkomen binnen de Scheidsrechtersvereniging Winterswijk eo., te weten; Teun van Melis, Sjimmie Buitink en Robert Roemers. Wij heten hun allen van harte welkom bij onze vereniging en wensen hun veel plezier toe! Natuurlijk hopen wij jullie vaak te mogen begroeten op de diverse activiteiten en de wekelijkse trainingen. Hieronder stellen zij zich allen voor.
Teun van Melis

Hallo allen, mijn naam is Teun van Melis en ik ben 19 jaar. Ik woon samen met mijn ouders en 2 zusjes in Lichtenvoorde. Ik doe op dit moment de opleiding Sport & Recreatie op het CIOS in Arnhem. Ik fluit al sinds mijn 13e bij mijn eigen vereniging S.V. Longa ‘30, en ben sinds mijn 18e actief als scheidsrechter bij de KNVB. Ik fluit in de ZAJE-groep. Ik wil het maximale uit mezelf halen, dat is ook 1 van de redenen waarom ik mij heb aangemeld bij deze mooie vereniging! Naast het fluiten voetbal ik in de senioren bij S.V. Longa ‘30… Op de donderavond zullen jullie mij de komende tijd niet veel zien i.v.m. mijn studie, maar wellicht in de toekomst vaker! Hopelijk tot gauw allemaal!


Sjimmie Buitink:

Mijn naam is Sjimmie Buitink, ik ben 53 jaar en woon ook al 53 jaar in Ruurlo. Intussen al 39 jaar samen met Ellen en 2 zonen van 22 en 24 jaar. Ik werk als Teammanager operations bij MCB direct in Doetinchem maar we gaan verhuizen naar Deventer. Zelf ben ik vanaf mijn jeugd al aan het voetballen en heb als hoogste niveau in de 4e klasse GVB gevoetbald bij Ruurlo 1. Ben daarna uit de voetbal geraakt en heb 20 jaar aan hondensport gedaan, toch begon het op mijn 46e toch weer te kriebelen en ben weer begonnen met voetballen. En ook bij Ruurlo waren er scheidsrechters nodig en de toenmalige coördinator vroeg of ik niet een wedstrijd kon fluiten. Na deze wedstrijd vroeg hij me vaker en ik gaf aan dat ik het wel leuk vond maar wel een opleiding wou doen omdat er toch wel wat bij komt kijken vond ik zelf. Zo heb ik in 2015 de BOS opleiding gedaan en heb vanaf toen wel elke zaterdag gefloten. Na een aantal jaren voetbal en weer wat blessures kreeg ik toch het idee om verder te gaan met het fluiten maar dan bij de KNVB. Dus in mei 2018 heb ik de SO3 gedaan en ben begonnen met fluiten bij de KNVB. Na eerst de beginnersgroep en 2 jaar 5e klasse fluit ik nu in de 4e klasse met veel plezier. Wat betreft hobby ben ik een fanatiek motorrijder en ben ook regelmatig in de sportschool om fit te blijven. Ook ben ik nou scheidsrechter coördinator bij de VV Ruurlo en begeleid wat jonge scheidsrechters. Ik hoop dat ik zo een beeld van mij gegeven heb en hoop jullie te zien op de trainingsavond.

Groet, Sjimmie Buitink


Robert Roemers:

Hallo allemaal,

Robert Roemers (rechts)

Mijn naam is Robert Roemers, geboren en getogen in het mooie Wenterswiek.  In mijn dagelijks leven werk ik in de Zorg (GGZ) en ben daar begeleider op de groep met jongeren. Uiteenlopende problematieken en karakters.  Sinds mijn 17e voetbal ik bij FC Trias (voorheen Fortuna Winterswijk) als doelman. Selecties doorlopen en geregeld in het 1e gekeept. Nu trap recreatief nog wel eens een balletje.  In hetzelfde jaar (1998) heb ik het fluiten ontdekt. Ik had er schijnbaar feeling en talent voor en floot al gauw wedstrijden bij Fortuna en later bij Trias en WVC.  Ambitie om hoger had ik, maar door opleiding en andere bezigheden geen tijd hiervoor gehad.  In 1999  kreeg ik al hogere wedstrijden en behaalde ik mijn BOS opleiding.  Bij de KNVB heb ik de stap pas 6 jaar geleden gemaakt. Niet zozeer als fluiter maar als vlagger. Daar had ik schijnbaar ook feeling voor.  Fluiten voor KNVB doe ik sporadisch. Reden voor het vlaggen was dat ik deze discipline ook wel leuk vond en een keus moest maken hierin.    Andermaal omdat je als vlagger bij clubs komt die je bij het fluiten zelden zult komen.  En dan heb ik het vooral over de BVO’s.  Vandaar de keus.

Ik kom gezellig bij SWO omdat ik veel mensen hier ken en ook Jan Elferink van de Winterswijkse Voetbal Federatie.  Ik hoop u een keer te ontmoeten bij de bijeenkomsten van de SWO.

Sportieve groet,

Robert

Wil jij nou ook lid worden van de Scheidsrechtersvereniging Winterswijk eo.? Alle nieuwe leden ontvangen een trainingsshirt (zie foto) van onze eigen vereniging. Aanmelden kan nu door op de rechter afbeelding te klikken.
Deel dit bericht