Pre-loader
Scheidsrechtervereniging Winterswijk e.o.

‘Het woord van de voorzitter’ (4):

In de (4de) column ‘van de voorzitter’ neemt onze voorzitter Nando Smid ons mee in zijn kijk op onze vereniging, het voetbal én andere maatschappelijke zaken.

De eerste woorden in deze coronacrisis voor ons clubblad, dat gevoel van opgeslotenheid irriteert menigeen. Het wordt tijd dat we weer bij elkaar kunnen zijn, al was het alleen al voor samen een biertje te nuttigen. Met een warm hapje erbij, want deze corona heeft velen getroffen. Ook onze club werd met de neus op de feiten gedrukt. Denkende aan de situatie van Annie Schurink, haar leven dat balanceerde op het randje van leven en dood. Waarin wij als club zo weinig konden doen…. Ja er voor ze zijn  en meedenken in het leed dat daar in huize Schurink aanwezig was. De vele mailtjes en berichten van onze leden, deden hen goed. Gelukkig is ze weer thuis, ze is genezen verklaard en dat doet ook ons goed. We proberen nu weer verder te gaan.

De versoepelingen zijn inmiddels aangekondigd en ook kunnen we langzamerhand weer beginnen met trainen. In de landen om ons heen wordt weer er gevoetbald en is er weer vraag naar goede scheidsrechters. Die vind je natuurlijk, ook bij ons.

Goh ,wat zullen we elkaar veel te vertellen hebben als we weer op ons honk weer bij elkaar zijn. Hoe heeft iedereen deze periode beleefd en wat vond je er van. Natuurlijk is dat een onderwerp om samen over te discuteren. Hoe ging de overheid om met ons mensen en hoe gingen wij om met al die regeltjes. Regeltjes die ons echt aan banden heeft gelegd, maar toch zijn we er samen uit gekomen. Er werd veel van ons verlangd. Maar dat heeft wel zijn vruchten af geworpen, want gezondheid is een groot ding .                                                                        

We gaan ook weer als Dagelijks Bestuur even bij elkaar komen om een aantal dingen te bespreken; o.a de jaarvergadering, met daarin de vele voorstellen, de wijziging binnen het bestuur en het in het zonnetje te zetten van de jubilarissen. Ach we hebben nog zoveel in te halen en gaan als bestuur er ons best voor doen. Ik hoop dat iedereen gezond uit deze crisisperiode mag komen. Maar ook dat we op het volgende samen zijn daarop mogen proosten en zeker blij zijn dat we er allemaal nog zijn ,zo zie je maar ‘waardeer het leven’

We zien elkaar………..

Met sportieve groet,

Nando Smid

Deel dit bericht