Pre-loader
Scheidsrechtervereniging Winterswijk e.o.

‘Het woord van de voorzitter’ (2):

In de (2de) column ‘van de voorzitter’ neemt onze voorzitter Nando Smid ons mee in zijn kijk op onze vereniging, het voetbal én andere maatschappelijke zaken.

Het fluiten is in volle gang, en de week van de scheidsrechter wordt zeker niet overgeslagen. Dat is ook erg belangrijk, hoewel; eigenlijk moet een scheidsrechter altijd vriendelijk ontvangen en behandeld worden. Echter is de realiteit vaak anders.

De website is een groot succes, velen kijken en lezen deze. Zeer goed werk verricht door onze commissie. Ook willen de meeste adverteerders op de site verschijnen, om op die manier hun raakvlak te vergroten. Alle nieuwtjes, alle prestaties van onze leden en debijzonderheden zoals: de ontspanningsavonden, de speciale sportdagen. Noem maar op! Ja alles kun je hier weer vinden. De commissie werving en behoud is druk doende om alles bij te houden.

Ook wij als bestuur houden de vinger aan de pols, zijn druk met de vele vergaderingen, onze bestuursvergaderingen elke maand, het voorzittersoverleg in Deventer dat binnenkort gehouden wordt. Ook de jaarvergadering C.O.V.S. en zusterverenigingen staan op de agenda. En d dan ook nog elke zondag even het veld in, al fluitend stoeien met de spelregels. Het toernooi dat door Jan Elferink georganiseerd is, is dit jaar met het 7 tegen 7 zeer goed verlopen. ‘Chapeau’, Jan!! Iedereen was erg enthousiast, ga zo door!

De trainingsavonden worden ook weer iets beter bezocht en loopt zeer goed onder leiding van Roy Meulenkamp, met incidenteel een beetjehulp van Dick. Ja, met onze vereniging gaat het goed, is gezellig en dat moeten we zo houden!

Een sportieve groet,

Nando

Deel dit bericht