Pre-loader
Scheidsrechtervereniging Winterswijk e.o.

Trainingen beginnen weer! Nieuwe datum voor slotdag & jaarvergadering.

Op woensdag 6 mei zijn er door de regering nieuwe versoepelingen aangekondigd voor het coronavirus. Naar aanleiding van dit nieuws heeft het hoofdbestuur van de SWO vergaderd wat de (nieuwe) maatregelingen voor onze eigen vereniging betekenen.

1. Training begint weer op donderdag 14 mei!

De nieuwe maatregelen geven sporters de gelegenheid om vanaf 11 mei weer met buitensport te beginnen. Voor ons betekent dit dat wij komende donderdag 14 mei weer zullen beginnen met onze eigen training, aanvang 19.45 uur. De eerste training zal nog buiten het complex plaats vinden. Vanaf volgende week kan er, hoogstwaarschijnlijk, weer gebruik gemaakt worden van de baan en/of het veld. Er zijn bij de nieuwe maatregelen geen restricties opgenomen voor een maximaal aantal personen per groep. Echter is er geen mogelijkheid gebruik te maken van de kleedkamers en er zal thuis gedoucht moeten worden! Ook de kantine blijft gesloten. Kom dus omgekleed naar de training en neem je eigen, gevulde, bidon mee (indien wenselijk). Wij vragen iedereen onderstaande adviezen van het RIVM in acht te nemen:

Daarom blijft voor iedereen gelden:
  • Was vaak uw handen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
  • Schud geen handen.
  • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.
Bent u ziek?
  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius.
  • Hebt u ook koorts en/of benauwdheid? Dan blijven ook huisgenoten thuis. Als u 24 uur lang geen klachten heeft, mag u weer naar buiten. 
Bent u 70 jaar of ouder of heeft u een kwetsbare gezondheid?
  • Wees extra voorzichtig. Het kan verstandig zijn om voorlopig nog zoveel mogelijk thuis te blijven.
Vermijd drukte en geef elkaar de ruimte:
  • Zorg dat u altijd op 1,5 meter afstand van anderen kunt blijven.
  • Is dat niet mogelijk, ga dan ergens anders heen.
2. Slotdag verplaatst!:

Het bestuur heeft besloten dat de slotdag van 20 juni aanstaande zal worden verplaatst naar zaterdag 5 september. Een definitieve uitnodiging zal nog worden gestuurd.

3. Jaarvergadering:

De jaarvergadering is inmiddels twee keer komen te vervallen. Het bestuur heeft hier een nieuwe datum voor gezocht, deze zal nu op 29 september worden gehouden bij Den Elshof. Hiervoor zal nog een nieuwe uitnodiging worden verstuurd.

Het bestuur houdt de ontwikkelingen van de regering goed in de gaten. Wanneer er nieuws is zal dat via onze kanalen aan u gecommuniceerd worden. Tot slot wil het bestuur benadrukken dat iedereen zelf verantwoordelijk is voor zijn eigen gezondheid, het bezoeken van de training is op eigen risico! Ook willen wij iedereen veel sterkte wensen in deze lastige periode.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

Deel dit bericht