Pre-loader
Scheidsrechtervereniging Winterswijk e.o.

Trainers verrast met paasontbijt.

Op eerste paasdag 4 april zijn onze trainers (en hun families), Roy Meulenkamp en Dick Wagendorp verrast met een paasontbijt. Deze queeste werd hun aangeboden namens de vereniging om hun op deze manier te bedanken voor hun grote inzet voor onze Scheidsrechtersvereniging Winterswijk eo. Zij verzorgen al jaren de trainingen op de donderdagavond wat natuurlijk erg gewaardeerd wordt door de trainende leden.

Normaal bedanken wij onze trainers tijdens de slotdag met een mooie attentie, maar dit jaar werd er voor een andere verrassing gezorgd. Dit past mooi bij een jaar waarin alles anders is. Want dit seizoen hebben wij van september t/m eind oktober kunnen trainen. Helaas werden toen de trainingen en de voetbalcompetities stopgezet. Maar gelukkig hebben wij de trainingen inmiddels wel weer hervat onder de geldende maatregelen. Ook wordt er sinds november door een select gezelschap op de zondagmorgen gelopen om hun conditie op peil te houden. Voor deze rondes bedenkt Dick iedere keer weer een mooie ronde. Echter hopen wij natuurlijk dat er snel weer op normale wijze getraind kan worden en de kantine open is.

Tot slot een dankwoordje naar Kay en Monique Meijer, zij hebben de kisten met daarin het ontbijt in alle vroegte bij beide trainers bezorgd.

Deel dit bericht