Pre-loader
Scheidsrechtervereniging Winterswijk e.o.

SWO-leden worden verrast met kerstcadeau!

Het jaar 2020 was voor iedereen bijzonder te noemen. Het bekende en gevreesde coronavirus had het afgelopen jaar een groot aandeel. Zo werd de competitie in maart afgebroken en niet meer hervat. Ook dit seizoen werd de competitie al in oktober stopgezet; of deze ├╝berhaupt uitgespeeld gaat worden is nog onbekend.

Activiteiten

Ook binnen onze Scheidsrechtersvereniging Winterswijk eo. hebben wij ermee te maken gehad. Vele trainingen werden geannuleerd. Ook de bowlingavond, de paas- en kerstbingo gingen niet door. En inmiddels is de cursus praktijkbegeleider voor de 2de keer onderbroken, deze zal wanneer dat weer mogelijk is opnieuw worden voortgezet.

Er waren ook leuke activiteiten; denk daarbij aan de eerste editie van de SWO-Arbitrageavond waarbij ongeveer 65 personen aanwezig waren om de presentatie van Rob Dieperink bij te wonen. Een mooie avond voor alle scheidsrechters in onze regio, hopelijk kan de commissie Werving & Behoud hier snel een vervolg aan geven. Ook de slotdag/ viering van het 70-jarig jubileum is een van de lichtpuntjes in 2020. Begin juni waren er namelijk ongeveer 70 personen aanwezig om over gebeurtenissen van onze vereniging te praten. Een mooie dag waar vele verhalen de revue passeerde.

Kerstattentie

Het bestuur vindt het jammer voor haar leden dat zij vele activiteiten binnen de SWO hebben moeten missen. Daarom geven zij alle leden van de Scheidsrechtersvereniging Winterswijk eo. een mooie attentie om te laten zien dat er aan hun gedacht wordt. Wij hopen dat er snel gebruik gemaakt kan worden van het cadeau; na afloop van de training of bij een wedstrijd! De handdoeken waren beschikbaar in de kleuren blauw, oranje en rood. Dick & Aly Wagendorp en Roy Meulenkamp ontvingen voor hun inzet van het afgelopen half jaar een mooie vleesschaal. Via deze weg bedanken wij jullie nogmaals voor het werk dat jullie verricht hebben voor onze vereniging.

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een goed & gezond 2021. Hopelijk kunnen wij als vereniging snel weer bij elkaar komen!

Deel dit bericht