Pre-loader
Scheidsrechtervereniging Winterswijk e.o.

SWO doet mee met RABO Clubsupport. Stem op ons!

Ook komend jaar doet de Scheidsrechtersvereniging Winterswijk eo. mee met de actie ‘RABO Clubsupport’. Wij proberen met deze actie van de Rabobank een mooi bedrag bij elkaar te krijgen die wij kunnen besteden aan mooie activiteiten binnen onze vereniging.

Denk daarbij aan spelregelavonden bij verenigingen die bij ons aangesloten zijn. Verder kunnen wij met de opbrengst nieuwe scheidsrechters opleiden die wij vervolgens weer kunnen begeleiden. Als SWO werken wij iedere week aan onze conditie om deze te verbeteren, voor deze trainingen kunnen wij altijd nieuwe materialen aanschaffen. Verder regelen wij dat er diverse scheidsrechters-cursussen in de regio voor (club)scheidsrechters gehouden worden. Waarmee wij het te kort aan scheidsrechters proberen te verkleinen. Wij zijn actief in Aalten en buurtschappen, Groenlo en buurtschappen, Borculo en buurtschappen, Neede en buurtschappen, Ruurlo.

Hoe kun je jouw stem uitbrengen op de SWO?

Je kunt alleen stemmen op onze vereninging wanneer je een rekening hebt bij de Rabobank. Door in te loggen in de app of op onze website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. Stemmen kan vanaf 4 t/m/ 26 september op de site van de rabobank. Klik hier.

Deel dit bericht