Pre-loader
Scheidsrechtervereniging Winterswijk e.o.

Opgeven voor de SWO Arbitrageavond kan nog!

De Scheidsrechtersverening Winterswijk eo. (SWO) organiseert ism sv Grol de allereerste SWO-Arbitrageavond. Deze zal op dinsdag 3 maart as. plaats vinden op sportpark den Elshof. De avond staat onder leiding van Bryan van Leeuwen en Wessel ten Damme. Verder zijn namens de organisatie Sven Dorsthorst, Rob Westervoorde en Marco Frank aanwezig.

Gastspreker Rob Dieperink:

Betaald voetbalscheidsrechter Rob Dieperink zal een presentatie verzorgen over de VAR. Rob is momenteel ingedeeld in de groep ‘Masterclass’ wat betekent dat hij wedstrijden in de Eredivisie, Keukenkampioen Divisie en tweede divisie zal kunnen fluiten. De geboren Borculör maakte op 9 maart 2012 zijn debuut in de eerste divisie bij de wedstrijd Telstar – Go Ahead Eagles, eindstand 0-2. Op zaterdag 4 november ’17 debuteerde Dieperink in de Eredivisie bij de wedstrijd Excelsior – Roda JC, 1-0.

Na de presentatie van Rob Dieperink zal er een pubquiz worden gehouden met teams van alle aanwezige voetbalverenigingen. Deze quiz zal gaan over de arbitrage, spelregels en regio voetbal. Het team met de meeste punten wint de eerste SWO-pubquiz bokaal!! Kom jij samen met jouw vereniging de eer hoog houden?!

De locatie:

Sportcafé den Elshof, (kantine SV Grol) Adres: Oude Winterswijkseweg 37, 7141 DE Groenlo.

Programma:
  • Vanaf 19.00 uur: inloop
  • 19.30 uur: Aanvang SWO Arbitrageavond:
    • Met betaald voetbalscheidsrechter Rob Dieperink, hij geeft een presentatie over de VAR.
  • +/- 21.45 uur: pubquiz
  • +/- 22.30 uur: officiële sluiting, daarna is er nog de mogelijkheid om gezellig na te praten over de avond of over de arbitrage in het algemeen.
Via onderstaand formulier kunt u zich aan- of afmelden voor de SWO-arbitrageavond. Wij vragen u dit voor 27 februari te doen.
Vragen met een * zijn verplicht in te vullen.

Ik geef mij bij deze op voor de SWO Arbitrage avond bij SV Grol. *

 

 

Deel dit bericht