Pre-loader
Scheidsrechtervereniging Winterswijk e.o.

Scheidsrechter(s) nodig voor geplande oefenwedstrijden?

Vanaf 1 juli 2020 is het weer mogelijk om oefenwedstrijden te spelen. Natuurlijk zijn deze oefenwedstrijden handig voor clubs om weer in vorm te komen voor het nieuwe seizoen. Dit geldt natuurlijk ook voor scheidsrechters. Daarom zijn de scheidsrechters binnen onze vereniging bereid om de door u geplande oefenwedstrijden te fluiten.

Scheidsrechters aanvragen:

De Scheidsrechtersvereniging Winterswijk eo. wil graag een verlengstuk zijn om vereniging en scheidsrechter in contact te brengen. Heeft u een oefenwedstrijd van uw selectieteam of een toernooi waar een scheidsrechter voor geregeld moet worden? Op de site ‘scheidsrechters aanvragen’ kunt u een scheidsrechter aanvragen via het formulier onder aan de pagina. De SWO zal vervolgens – indien het mogelijk blijkt uw aanvraag in te vullen – een scheidsrechter aanstellen die actief is bij onze vereniging.

Vergoeding:

De vergoeding voor het aanvragen van een scheidsrechter is €25. Hiervan gaat €20 naar de scheidsrechter, de overige 5 euro gaat naar de SWO. Hiermee kunnen wij als SWO diverse activiteiten organiseren, zoals o.a. de SWO-arbitrageavond. De kosten worden per kwartaal verrekend, wanneer er meerdere wedstrijden per club worden aangevraagd zullen wij deze in één keer verrekenen via onze penningmeester.

Kijk voor het overzicht van de tot nu toe geplande oefenwedstrijden op onze pagina ‘scheidsrechter aanvragen’.

Deel dit bericht