Pre-loader
Scheidsrechtervereniging Winterswijk e.o.

Roy Meulenkamp stopt als trainer van de SWO.

Tijdens de afgelopen bestuursvergadering van september heeft Roy Meulenkamp aangegeven per direct te zullen stoppen als trainer van de Scheidsrechtersvereniging Winterswijk e.o.. Dit naar aanleiding van zijn ongeluk in oktober 2020 en de revalidatie hiervan. Roy begon in 2014 als trainer bij de Scheidsrechtersvereniging Winterswijk en omstreken. Hiervoor heeft hij dan ook in de tussentijd een opleiding tot looptrainer gevolgd die georganiseerd werd door de COVS. In 2019 is Roy benoemt tot ‘Lid van verdienste’ van de SWO voor zijn inzet als trainer.

Wij bedanken Roy via deze weg voor de gedane inzet de afgelopen jaren en hopende jou natuurlijk nog vaak te mogen verwelkomen op onze trainingsavonden of andere activiteiten. Daarnaast wensen wij jou veel succes toe met het verdere herstel.

Training

Nu Roy is gestopt als trainer zijn wij als bestuur op zoek naar één (of meerdere) vervanger(s). Indien er meerdere personen hierin interesse hebben kan er bijvoorbeeld gerouleerd worden als trainer. Heb je interesse om als trainer van de SWO aan de slag te gaan? Meld je dan bij Bryan van Leeuwen (secretaris).

Deel dit bericht