Pre-loader
Scheidsrechtervereniging Winterswijk e.o.

Nieuwe coronamaatregelen bij de SWO!

Op dinsdag 13 oktober jl. hebben minister president Mart Rutte en vicepremier Hugo de Jonge nieuwe coronamaatregelen aangekondigd om het stijgende aantal besmettingen te doen stoppen. Deze nieuwe maatregelen hebben ook grote invloed voor onze leden en activiteiten binnen onze vereniging. Zo zullen o.a. de competities op amateurniveau stopgezet worden, hierdoor kunnen wij onze mooie hobby tijdelijk niet uitoefenen. Ook komen er een aantal activiteiten op de donderdagavond te vervallen.

Trainingen

ASV Eibergen heeft na aanzien van de maatregelen besloten dat er niet meer getraind mag worden door groepen die bestaan uit mensen van 19 jaar en ouder. Dit zal de komende 4 weken gelden, dus tot minimaal 13 november a.s.. Hierdoor komen de trainingen op de donderdagavond t/m 12 november te vervallen.

Overige activiteiten

Omdat alle horeca de komende 4 weken gesloten moet blijven, zal ook de bowlingavond van 22 oktober niet door gaan. Deze is nu door de evenementencommissie verplaatst naar donderdag 25 februari 2021 (voorjaarsvakantie). Dit is op dit moment nog erg ver weg en is dus onder voorbehoud vastgezet.

De cursus praktijkbegeleider op 29 oktober komt dus ook te vervallen omdat de kantine gesloten moet blijven. Wij gaan nu met de KNVB én de docent in overleg hoe deze cursus nu voortgezet kan worden. De andere activiteiten, cursus praktijkbegeleider 19 november en de bijeenkomst met de KNVB van 26 november, gaan vooralsnog wel door. Uiteraard onder voorbehoud.

Tot slot willen wij als bestuur iedereen veel gezondheid wensen en hopen natuurlijk iedereen snel weer te zien in normale omstandigheden!

Deel dit bericht