Pre-loader
Scheidsrechtervereniging Winterswijk e.o.

Kerstbingo zeer geslaagd!

De jaarlijse kerstbingo, gehouden op donderdag 12 december, werd door maar liefst 40 personen bijgewoond. Door dit grote aantal was de kantine bomvol. De voorzitter heette iedereen van harte welkom en bedankte Aly en Dick Wagendorp voor de mooie kerstversiering. Namens de evenementencommissie gaf Joop (Spexgoor) aan dat er maar liefst 10 (!!!) rondes gespeeld zouden worden. Bij iedere ronde zouden er 4 prijzen te winnen zijn: Staande bingo, lijnprijs, letterprijs en volle kaart. Voor een enkeling bleek de volgorde in de loop van de avond nog lastig.

Ruben won met diverse rondes meerdere prijzen, waaronder een fles jagermeister. Ook Karina en Sven bleken succesvol te zijn;Karina won een boek en Sven de beautycase. Deze zal hem ongetwijfeld goed van pas komen. Jan Kremer sleepte een kersendrank binnen, maar mocht ook een valse bingo noteren. Het liedje zingen werd hem, en wellicht nog meer voor de andere aanwezigen bespaard.

Sinie Veneberg heeft won een kersthert en de plastic kerstboom. Willie heeft een kerstman-spaarpot mogen winnen, goed om zijn AOW in op te bergen. Roy Meulenkamp kon het niet meer volgen na al een aantal alcoholische versnaperingen op te hebben; hij riep hard ‘BINGO!!’. Echter had hij pas een volle lijn ipv de gevraagde letter ‘O’. Natuurlijk werden er deze avond ook weer de bordjes geruild, een enkeling durfde dit niet aan. Want mogelijk komt er van ruilen….., maar in ieder geval niet voor Vincent. Hij won uit eindelijk nog een mooi plantje.

Tot slot werd er in de tiende en laatste ronde gespeeld voor de diverse vleesprijzen. Dick won de kalkoen, Raymond een rollade en Sinie Veneberg won ook hier een prijs; de vleesschotel. In de alles allerlaatste ronde kon Rene het geduld niet meer op brengen en riep vroegtijdig ‘BINGO’. Dit bleek wel te vroeg want nr 70 was nog niet genoemd. Maar 2 ballen later volgde deze alsnog…. nr 70. RenĂ© riep wederom bingo, maar was niet de enige. Sinie claimde ook de kaart vol te hebben. Dus werd er door het trekken van de kaarten een winnaar gekozen; namelijk.. Sinie Veneberg!! De grote winnaar van de avond.

De voorzitter bedankt de evenementencommissie voor hun inzet. Aly en Dick werden bedankt voor hun inzet over het hele jaar en zij ontvingen een mooi pakket met levensmiddelen. Trainer Meulenkamp werd ook in het zonnetje gezet en ontving een bierpakket. Tot slot nodigde Nando iedereen uit voor de nieuwjaarsreceptie van 2 januari 2020, aanvang 20.30. Er zal deze avond om 19.00 uur getraind worden.

Via deze weg wil ik iedereen alvast fijne feestdagen toewensen en een goede jaarwisseling. Hopelijk mogen wij iedereen vaak terug zien in 2020 bij activiteiten van de SWO.

Namens de webredactie: Bryan van Leeuwen

Deel dit bericht