Pre-loader
Scheidsrechtervereniging Winterswijk e.o.

Iedereen geslaagd bij de eerste VSR-cursus!!

Als Scheidsrechtersvereniging Winterswijk en Omstreken (SWO) kunnen we terug kijken op de eerste VSR-cursus die wij hebben georganiseerd. Naast het mooie aantal cursisten dat zich had aangemeld kunnen wij inmiddels ook melden dat iedereen geslaagd is!!

Tijdens de cursus, die gehouden werd bij FC Winterswijk (waarvoor dank!), hebben de cursisten 4 avonden bijgewoond. KNVB-docent Bert Slot en zijn stagiaire Nick Wenneker hebben tijdens de theorieavonden de deelnemers kennis laten maken met de basis van het fluiten op heel veld. Buitenspel, directe & indirecte vrije trappen en natuurlijk de diagonaal. Die laatste was voor een enkeling nog moeilijk ’te vinden’.

De cursisten hebben naast het volgen van de theorie ook 4 stagewedstrijden onder begeleiding van een begeleider gefloten. Aan de hand van zijn of haar bevindingen konden de scheidsrechters leren wat er beter kon tijdens de wedstrijden. Op de 3de avond hebben ze dit ook kunnen laten zien aan de andere cursisten tijdens de praktijkavond. Er werd een oefenwedstrijd gespeeld tussen FC Winterswijk JO17-4 en MEC/Bredevoort JO17-2. Via deze weg wil ik deze teams nogmaals bedanken voor hun bijdrage.

Op de vierde avond hebben de cursisten een spelregeltoets gemaakt, hiermee kon de spelregelkennis onder de deelnemers getest worden. Nadat iedereen de toets met voldoende had afgesloten (1 persoon dmv herkansing) werden de diploma’s en emblemen uitgereikt.

Alle cursisten nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie behaalde diploma, ook wens ik jullie veel succes en veel plezier toe bij het uitvoeren van onze mooie hobby. De cursisten: Kevin Rots, Deno Sheridan, Nick Aaldering, Stan Bos, Jeffrey Duis, Harry Grevers Arjan Huurneman, Ilja Jansen, Timo Koskamp, Stijn Pannekoek Loois, Arda Tastan en Bas Voltman. Mochten jullie verder willen in deze mooie hobby en hiervoor de vervolg opleiding willen volgen. Meer info vind je hier.

Tot slot werden de docenten Bert Slot en Nick Wenneker bedankt voor hun inzet tijdens de cursus.

Deel dit bericht