Pre-loader
Scheidsrechtervereniging Winterswijk e.o.

‘Het woord van de voorzitter’ (3):

In de (3de) column ‘van de voorzitter’ neemt onze voorzitter Nando Smid ons mee in zijn kijk op onze vereniging, het voetbal én andere maatschappelijke zaken.

Het nieuwe jaar is net begonnen wanneer ik achter de laptop kruip om deze woorden weer te geven. Buiten is het mistig en koud, geen weer om op het veld te staan fluiten. Hoewel ik zondag de 5 januari bij Trias zal fluiten tijdens het daar te houden toernooi met aansluitend de nieuwjaarsreceptie. Gezellig met iedereen een praatje maken, bepaalde nieuwtjes uitwisselen.

Net zoals op onze eigen nieuwjaarsreceptie daarom hoop ik op een goede opkomst donderdag de 2de januari, want dergelijke avonden zijn erg belangrijk. Goed voor de omgang. Ook de kerstbingo werd zeer goed bezocht en de prijzen werden aardig verdeeld. Het waren overigens zeer prijzenswaardige prijzen en daarom kunnen we er nu weer even tegen aan. Ook nemen we deel aan het zaalvoetbaltoernooi dat georganiseerd wordt door de groep Zwolle, op zaterdag 4 januari in Kampen. (Sportpark De Venen, Veneweg 1, 8265 VC te Kampen)

Tevens gaan we ons als bestuur voorbereiden op de jaarvergadering van 17 maart. Ook zullen we extra aandacht besteden aan ons 70 jarig bestaan, dat heeft enige extra aandacht nodig. Zo blijven we in beweging, hopelijk heel lang.

Een goed en gezond 2020 gewenst

Nando Smid

Voorzitter

Deel dit bericht