Pre-loader
Scheidsrechtervereniging Winterswijk e.o.

Geslaagde nieuwsjaarsreceptie!

Nadat eerst de trainingsgroep, onder leiding van Ben te Nijenhuis, eerst de overtollige oliebollen en alcohol geprobeerd had er uit te lopen, middels een stevige training, begon hierna het Nieuwjaarstreffen. Zo’n 25 personen hadden zich hiervoor verzameld in de kantine van ASV. Toch mooi om elkaar weer te mogen ontmoeten.

Zo had Ruben Hilhorst zich laten afzakken vanuit Holten naar het ‘Eibergse’, ook Gerrit Dekker is momenteel met echtgenote Mientje ingezetende van Doetinchem. Ook hij had van Mientje toestemming gekregen om op dit treffen op te fleuren, met zijn aanwezigheid. Zij hadden het landelijke Almen ingeruild om in Doetinchem te gaan wonen. Zitten daar heel hoog in een appartement met een wijdse blik over Doetinchem. 

 

Heel wat welgemeende wensen voor het jaar 2023 gingen over en weer. Laten wij met zijn allen hopen dat dit jaar ons brengt wat wij er nu van verwachten. Maar gelukkig kunnen wij niet in de toekomst kijken en dat is soms ook maar goed ook. Aly stond zoals van ouds weer paraat, als onze kantine-dame, met ondersteuning van echtgenoot Dick. Ook had ik Jan Floors lid van servicegebied Oost intussen ontdekt. “ ja mensen dat is een nieuwe benaming van de KNVB voor het oude welbekende district Oost “. 

Ook Ben te Nijenhuis ook aanwezig, net als onze trouwe leden. Jammer dat wij zo weinig nieuwe gezichten zien op zulke avonden. Maar ja dit is een trend waarmee wij langzamerhand helaas rekening mee moeten houden. Iedereen is druk, druk met zich zelf. Persoonlijk vind ik dat erg jammer. Clubbelang is zó belangrijk.


Na eerst een appelflap met koffie/thee te hebben genuttigd heette onze voorzitter Nando Smid iedereen van harte welkom. Hij hoopte voor iedereen het allerbeste in dit nieuwe jaar, maar wat nog belangrijker was wenste iedereen een heel goede gezondheid toe. Na nog enkele huishoudelijke mededelingen. Het werd een leuke bijeenkomst. Het bestuur gaf een rondje en er waren hapjes en aan het eind van de avond een lekker warm broodje. Die waren afkomstig van onze sponsor “Harry’s snackcounter”.

Ik denk dat ik namens iedereen spreek dat ik het bestuur ondersteund door de evenementencommissie heel hartelijk dank voor deze geslaagde avond. En zij die er niet waren hebben weer veel gemist.

Willie Dorsthorst, erevoorzitter.

Deel dit bericht