Pre-loader
Scheidsrechtervereniging Winterswijk e.o.

Geslaagde bowlingavond!

Donderdag 24 oktober jl. werd de jaarlijkse bowlingavond gehouden. De heren van de activiteitencommissie hadden ook dit jaar weer de banen bij restaurant de Schoppe gereserveerd om er een balletje te gooien. Deze werden dan ook door de 30 aanwezigen met volle enthousiasme gegooid.

De deelnemers werden in vier groepen verdeeld om te strijden voor de eerste plek van iedere groep. De verdeling werd gebaseerd op; dames, heren tot 45 jr., heren 45-65 jr. en heren 65+. Na de vele worpen met tussen door een kleine (non-)alcoholische versnapering. Kon de balans worden opgemaakt, sommigen gooiden vaker een strike, spare of een poedel dan een ander dat deed. Maar ook dat mocht de pret niet drukken.

De uitslagen; Bij de dames won Erna met 125 punten, op korte afstand gevolgd door Bianca. Aly won de eervolle poedel met 71 punten. Heren tot 45 jaar werd ook dit jaar gewonnen door Sven Dorsthorst met 179 punten, runner-up werd Onur die 140 punten had gegooid. Wessel was erg in zijn nopjes met de 4 worsten die hij als poedelprijs won; 83 punten.

Bij de heren 45-65 jr eindigde Wilfried als laatste, hij gooide 80 mooie punten. Rene was hem de baas, hij won in deze klasse met maar liefst 186 punten!! Harrie ten Brinke werd tweede. Bij de 65+ klasse gooide Jan Elferink het meeste en werd Gerard tweede, zij gooiden respectievelijk 149 en 147 punten. Willie werd laatste met 2 punten meer dan Aly, 73 punten.

Via deze weg wil ik de organisatie complimenteren voor de goede organisatie en verder zien wij graag iedereen terug op onze gezellige trainingsavonden of andere activiteiten… Bekijk ze in de agenda.

Klik op de foto’s voor het hele album.
Deel dit bericht