Pre-loader
Scheidsrechtervereniging Winterswijk e.o.

Bowlingavond zeer geslaagd!

Zo’n 25 personen hadden zich opgegeven voor de bowlingavond op donderdag 28 oktober 2021. Deze werd gehouden op de bowlingbaan, bij de Twee Bruggen in Miste. Iedereen werd bij binnenkomst gecontroleerd op corona, via de RQ Code. Gelukkig waren er geen besmettingen, zodat de avond voor iedereen door kon gaan. Joop Spexgoor heette iedereen, nadat men koffie/thee met een heerlijk plaatje cake had genuttigd, van harte welkom. Hij legde uit, wat deze avond de bedoeling was. De aanwezigen werden in vier groepen verdeeld, De heren Jan Elferink, Vincent Beunk, Rutger Denkers en Rene Meinen zorgden voor de puntentelling.

Fanatiek werd gestreden door de deelnemers. De schrijver van dit artikel, was samen met Hans Veneberg ingedeeld bij de dames. Dit was waarschijnlijk, om een oogje in het zeil te houden. Drie jongens uit Ruurlo had men met Sven, Rugter en Bryan ingedeeld in een groep. Wat opviel dat ze met elkaar heel veel plezier hadden, als iemand weer de bal buiten de baan in de goot had gegooid de goot in.

De bedoeling is om de bal op de baan te houden bij dit spelletje en daar hoort hard gooien Kyon niet bij. Je hebt dan geen richting gevoel en dat leverde hem de poedelprijs op in zijn categorie.Wel was het zo dat hij in ieder geval met een mooie verse worst van Slagerij van Geemen huiswaarts ging.

Tussendoor werd er gezellig bij gepraat door de meesten. Ja mensen het onderlinge contact is natuurlijk wel belangrijk. Intussen werd er een drankje genuttigd en werden er hapjes geserveerd.

Stijn liet een nieuw trucje zien. Hij had de bal waarschijnlijk niet goed vast waardoor deze niet op de baan terecht kwam maar naar achteren vloog. Gelukkig dat er door deze worp geen deelnemers werden getroffen, Hij kreeg daarvoor na afloop een beker aangeboden. Wij zullen bij de uitbater in ieder geval laten weten, dat de baan niet voor iedereen veilig genoeg is. Misschien dat er een kooi geplaatst kan worden. Sven die normaal voor de hoofdprijs gaat en dan ook vaak wint, moest deze keer in Bryan de meerdere erkennen. Het zat hem deze avond waarschijnlijk niet mee.

Bryan won een van de prachtige vleesschalen. Bij de dames toonde Erna zich de sterkste en Alie won de poedelprijs, Ook Sjimmie als nieuwkomer, was van het Ruurlose afgereisd naar Miste. Hij liet zien dit spelletje te beheersen en toog ook met een mooie vleesschotel huiswaarts. Ook Dick won een vleesschotel. Poedelprijzen waren er voor Kyon, Hans, Alie en Aldert. Hun prijs was ook een mooie verse worst.

Het was aan het einde van de avond dat Joop overging tot de uitreiking van de prijzen, na eerst iedereen bedankt te hebben.

De voorzitter bedankte ook de commissie van welzijn voor de prima

Deel dit bericht