Pre-loader
Scheidsrechtervereniging Winterswijk e.o.

ASV Eibergen doet mee aan de Grote Clubactie!

Wij als Scheidsrechtersvereniging Winterswijk eo. trainen al jaren op het complex van ASV Eibergen. Wij hopen nog heel wat jaren op deze fantastische locatie te mogen te trainen. Om het clubgebouw energiezuinig te maken wil ASV investeren in nieuwe zonnepanelen. Daarom is ASV Eibergen deze week begonnen met het verkopen van loten voor de Grote Clubactie.

Eén lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. Met de loten zijn er grote prijzen te verdienen zoals o.a.; € 100.000,– , een elektrische auto en een camping vakantie ter waarde van € 2500,–. Naast de verkoop van de loten uit de boekjes kunnen er ook online loten verkocht worden. Dat kan via de QR- code of deze link: https://clubactie.nl/lot/achterhoekse-sv-(asv)/achterhoeksesv/267066

Extra inkomsten zijn hard nodig om de trainingslocatie op sportkamp de Bijenkamp zo duurzaam mogelijk te maken!

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken. De link en de QR code is gemakkelijk via Whatsapp en andere social Media te verspreiden.

Veel succes met de verkoop

Namens het bestuur van ASV Eibergen.

Eddie Grotenhuis (coördinator grote clubactie) Email: eddie.grotenhuis@kpnmail.nl Mobiel: 0640090050

Deel dit bericht