Pre-loader
Scheidsrechtervereniging Winterswijk e.o.

2 nieuwe leden van verdienste.

Tijdens de viering van het 70-jarig bestaan van de Scheidsrechtersvereniging Winterswijk eo. zijn er 2 personen voorgedragen om te benoemen tot lid van verdienste. Normaal gebeurt dit tijdens de jaarvergadering. Maar omdat nog niet bekend is hoeveel personen daarbij aanwezig kunnen zijn, heeft het bestuur gemeend dit tijdens de slotdag te doen. Extra mooi is het dan dat er 68 personen daarbij aanwezig kunnen zijn. Beide personen waren enorm verrast door hun voordracht.

Gerard Schurink

Gerard Schurink is in 1986 lid geworden van de Scheidsrechtersvereniging Winterswijk eo. Vier jaar later, in 1990 nam Gerard zitting in de voetbalcommissie waarin hij ook nu nog zitting heeft. Jaarlijks probeert Gerard een team bij elkaar te krijgen voor het zaalvoetbaltoernooi in Kampen en het veldvoetbaltoernooi in Voorst. Daarnaast wordt er na jaren afwezigheid ook weer een wedstrijd gespeeld tegen de groep Doetinchem, de winnaar wint de Johan Breuer Bokaal. Gerard is bij deze toernooien en wedstrijden de coach van het team. Sinds 2006 zit Gerard in het bestuur als tweede voorzitter. Daarom heeft het het bestuur gemeend Gerard voor te dragen als lid van verdienste. Dit werd door de leden dan ook positief ontvangen en zo geschiede.

Gerard & Annie Schurink.
Gerrit Dekker

Gerrit Dekker is sinds 1978 lid van de Scheidsrechtersverening Winterswijk eo. Tijdens de viering van het 70-jarig bestaan van de SWO werd er door voorzitter benoemd dat er door Gerrit en Mientje op 28 augustus a.s. in het huwelijksbootje gestapt zal worden, veel geluk gewenst. Gerrit is in 1998 toegetreden tot het bestuur en heeft daar de functie van 2de secretaris bekleed. Dit doet hij dan ook tot op heden op zijn eigen manier. In de beginjaren maakte Gerrit de notulen van de bestuursvergaderingen op papier. Inmiddels heeft het papier zijn plek moeten inruilen voor de nieuwe laptop. Die Gerrit hiervoor heeft aangeschaft. Door alle gedane inzet in de loop der jaren heeft het bestuur gemeend ook Gerrit Dekker voor te dragen als lid van verdienste. Ook deze voordracht werd met een mooi applaus ontvangen door de aanwezigen.

Gerrit Dekker & Mientje Groothedde
Deel dit bericht