Pre-loader
Scheidsrechtervereniging Winterswijk e.o.

17 oktober: Adriaan Inia

Donderdag 17 oktober aanstaande is Adriaan Inia te gast bij de scheidsrechtersvereniging Winterswijk. De KNVB medewerker, welke actief is als arbitrage ontwikkelaar, komt vertellen over een aantal zaken bij de SWO.

Inia heeft op het hoogste niveau de vlag gehanteerd, de Fries maakte namelijk deel uit van het team van Vink tijdens het EK van 2006. Na zijn stoppen in Maart 2013 heeft hij zich toegelegd op de andere kant van de arbitrage. Inia is van 2007 tot 2016 actief als begeleider van jonge talentvolle assistent scheidsrechters binnen de KNVB. Diezelfde functie vervult hij op dit moment nog steeds bij de UEFA.

De laatste 3,5 jaar is Inia actief geweest als medewerker arbitrage. Deze rol heeft hij sinds April 2019 naast zich neergelegd. Sindsdien is Inia Arbitrage ontwikkelaar in district Noord-Oost.

Getraind gaat er deze avond niet worden gezien de begintijd van onze gastspreker, 19.00u is de aanvangstijd. Daarentegen heeft trainer Meulenkamp dinsdag 15 oktober plek gevonden in zijn overvolle agenda om u van een passende training te voorzien.

De heer Inia verteld deze avond hoe het bij de bond er aan toe gaat. Vragen kunnen uiteraard gesteld worden. Mocht u een vraag hebben geef die dan graag van te voren door via het contactformulier. Vermeld als onderwerp dat het om deze betreffende avond gaat dan zullen de vragen tijdig bij de heer Inia komen.

Deel dit bericht