Pre-loader
Scheidsrechtervereniging Winterswijk e.o.

Uitnodiging Bowlingavond.

Beste leden,

In overleg met het Dagelijks Bestuur van de SWO en restaurant de Schoppe (locatie van de bowlingavond) heeft de Evenementencommissie besloten om de Bowlingavond gewoon te laten plaatsvinden. Dit omdat wij er op dit moment van uitgaan dat de kerstbingo in december niet door zal gaan. In verband met de dan beperkte ruimte bij A.S.V. waar maar plek is voor maximaal 20 personen. Ook omdat er na de jaarvergadering, waar ook maar plek is voor ca. 32 personen, dit jaar geen activiteit meer kan worden gehouden hebben wij dit besloten.

Bij restaurant de Schoppe is in de bar plek voor maximaal 30 personen. Bij de bowlingbaan zelf is er per baan plaats voor 4 personen en daarbij 2 personen die per twee banen de telling bijhouden (totaal 18 personen). Net voor de bowlingbaan is het Achterhuus, waar er voldoende ruimte is om met een ruim aantal personen zittend te verblijven. Staan is dus niet toegestaan.

Omdat de evenementencommissie en De Schoppe graag willen weten hoeveel personen wij willen bowlen, verzoek ik u zich voor 20 september aan te melden. Partners zijn deze avond ook van harte welkom. Dan weten wij met hoeveel personen wij rekening moeten houden en of dit voldoet aan onze wensen en aan die van de Schoppe.

Aanmelden kan alleen per mail of telefoon bij Jan Elferink. jwelferink@kpnmail.nl Telefoon 0543-521671. Wij horen graag van u.

Namens de evenementen commissie,

Jan Elferink.

Let wel; aanmelden voor 20 september is noodzakelijk om zowel voor als ons, als De Schoppe duidelijkheid te verschaffen. Voor het geval u niet kunt (of wilt) zou het goed zijn om ons dat te laten weten.

Deel dit bericht