Pre-loader
Scheidsrechtervereniging Winterswijk e.o.

Slotdag SWO op 11 juli.

Het voetbalseizoen is dit jaar abrupt ten einde gekomen door het coronavirus. Ook de de slotdag kwam al vroeg te vervallen omdat de vooruitzichten er toen niet positief uit zagen. Inmiddels heeft het bestuur in overleg met de activiteitencommissie een nieuwe datum gevonden, te weten 11 juli. Aanvang: 16.00 uur.

De Scheidsrechtersvereniging Winterswijk eo. bestond op 4 februari 2020 70 jaar. Het bestuur wil dit samen met de leden vieren. Daarom zal de BBQ worden aangeboden door het bestuur. De drank is wél voor eigen rekening. Wanneer iemand een vrije gift wil doneren aan de SWO, is dat zeker mogelijk. Hiervoor zal een doos gereed staan.

De activiteitencommissie zal voor de slotdag een mooie activiteit organiseren waaraan iedereen mee kan doen. Natuurlijk dient iedereen die aanwezig is de corona-maatregelen die tzt nog gelden in acht te nemen. Het bestuur en de activiteitencommissie zien jouw aanmelding graag tegemoet. Kom je alleen of samen met jouw partner? Aanmelden kan tot 4 juli bij Jan Elferink, via jwelferink@kpnmail.nl.

Voor wie: alle leden + partner.

Datum & tijd: 11 juli 2020, aanvang 16.00 uur.

Locatie: ASV Eibergen, Rietmolenseweg 6a 7151MD Eibergen .

Opgeven verplicht: dit kan tot 4 juli aanstaande bij Jan Elferink, jwelferink@kpnmail.nl.

Deel dit bericht